Restaurant, Café-opstelling

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google plus
  • Addthis
Restaurant, Café-opstelling

Restaurant, Café-opstelling

De caféopstelling of restaurantopstelling is een van de meest informele vergaderopstellingen. Bedoeld voor gesprekken in kleine groepjes of bijvoorbeeld een private dining. Bij het klaarzetten van deze opstelling is het van belang om ervoor te zorgen dat de ruimte een gezellige en informele uitstraling krijgt. Bij deze opstelling kan je bijvoorbeeld meer gebruik maken van bloemetjes op tafel en kaarsen. Mocht de ruimte als private-dining gebruikt worden gebruik dan linnen en de de tafels netjes op.
Verder is het van belang dat de tafels niet te dicht op elkaar staan zodat de gasten en eventuele bediening er nog tussendoor kunnen.

Op de tafels

Mocht de restaurant, of cafe-opstelling gebruikt worden voor bijvoorbeeld 1 op 1 gesprekken binnen een meeting zorg er dan voor dat er notitieboekjes en pennen netjes klaar liggen per stoel en dat er waterglazen op een druppelvanger staan.

Andere benodigdheden

Een beamer, flipover of whiteboard worden bij deze opstelling meestal niet gebruikt. Hiernaast bestaat de kans dat de trainer of het bedrijf dat de vergadering organiseert nog extra materiaal opstuurt wat klaar moet staan tijdens de bijeenkomst.