Overige horeca onderwerpen

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google plus
  • Addthis
restaurant

Overige horeca onderwerpen

Natuurlijk zijn er in de horeca tal van onderwerpen die niet binnen de categorie├źn Eten en drinken vallen. Deze onderwerpen kunt u vinden op deze pagina.

Horeca nieuwsoverzicht

Een overzicht van de belangrijkste nieuwsberichten in dehoreca.

Horeca CAO

Een Collectieve Arbeids Overeenkomst (CAO) is belangrijk in elk vakgebied. Samen sta je immers sterker. Hiernaast geeft het zowel voor de werkgever als de werknemer een belangrijk houvast voor een goede werkrelatie.

Naamsbekendheid in de horeca

Naamsbekendheid is als beginnend of bestaand bedrijf van vitaal belang om je bekendheid bij je beoogde doelgroep te vergrootten. Hiervoor gebruik je zowel online als offline tools. Allereerst is het van belang een goed totaalplan te hebben om een goede naamsbekendheid op te bouwen. Hiervoor gebruiken we de 6 P's Marketingmix. Hierna gaan we het bedrijf promoten. Offline kan door adverteren in kranten en bladen of via mond-op-mond reclame. Tegenwoordig is echter een goede website en de bijbehorende online promotie om je naamsbekendheid op te bouwen een must voor elk bedrijf.

bedrijfshulpverlening in de horeca

De BHV moet binnen het bedrijf geregeld zijn;
Er moeten BHV oefeningen gedaan worden;
Er moet een BHV plan aanwezig zijn.

Ergernissen top 10

De ergernissen top 10 van horecagasten. De volledige top 10 van ergernissen die gasten in de horeca ervaren en natuurlijk wat we eraan kunnen doen om dit te voorkomen.