Links

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google plus
  • Addthis
Links

U een link, wij een link

Heel kort door de bocht: Hoe hoger je website scoort, binnen de diverse zoekmachines, hoe meer bezoekers je op de website zal krijgen. Het is dus van belang de zoekmachines te laten weten dat jou website heel belangrijk is. Een van de manieren om dit te bewerkstelligen is het linkruilen. Hiervoor zijn verschillende programma's te vinden op het internet maar de beste linkpartners zijn de websites die, naast een hoge score hebben in de zoekmachines, ook qua inhoud een link hebben naar jou website. Een link ruilen met diverse zakenpartners is dan ook een goed idee. Vooral als er zaken gedaan wordt met bijvoorbeeld kleine leveranciers. De grote leveranciers hebben meestal genoeg aan hun website en doen over het algemeen genomen niet aan linkruilen. Misschien heb je in de zaak kunstwerken staan of hangen van iemand die ook een website heeft? Ga linkruilen! Op deze manier zullen beide partijen er beter voor staan als het om de score van de zoekmachine gaat.

Page Rank

In het verleden was het zo dat je je score in Google kon afmeten aan de hand van de zogeheten Page Rank. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. De laatste Page Rank update die Google heeft doorgevoerd was ergens aan het einde van de vorige eeuw. Het heeft dus geen zin meer hier naar te kijken maar hoe weet je dan dat een site goed presteerd binnen de zoekmachines? Het antwoord is vrij simpel. Kijk naar de hoeveelheid pagina's van een website, de kwaliteit van de individuele pagina's (komen ze door de SEO test) en hoe hoog scoort de zoekterm die hoort bij de website waarmee je een link wil ruilen. Leg de resultaten naast elkaar neer en leg zelf je conclussie.

Horecainfo.eu linkpartner worden

Om linkpartner te worden van Horecainfo.eu en/of koffieenthee.eu plaats je eerst de link naar https://www.horecainfo.eu met de tekst horecainfo.eu Horeca Encyclopedie en/of http://www.koffieenthee.eu/cappuccino.php met de tekst Cappuccino. Neem hierna contact op. Om uw eigen link geplaatst te krijgen stuurt u bij uw bericht de link van de pagina waar onze link is geplaatst zodat wij dit kunnen controleren. Zonder backlink wordt uw link niet geplaatst en krijgt u sowieso geen reactie.

Hiernaast moet de pagina waar u mijn links plaatst van goede kwaliteit zijn. Een startpagina(-achtige) pagina die net nieuw is aangemaakt of heel weinig links bevat wordt hiermee afgekeurd. Tevens pagina's die niet relevant zijn worden afgekeurd.

Adverteren op Horecainfo.eu en Koffieenthee.eu

Neem voor de mogelijkheden om rechtstreeks te adverteren op onze websites contact op via het contactformulier op http://www.koffieenthee.eu.

Onze top Linkpartners

Koffie en Thee
Bots & Bytes zoekmachineoptimalisatie

Wil je barista worden? Ga dan naar de Gratis Baristacursus!

Linkpartners

Cava online bestellen

Bestel honingwijn / mede

Koaikershuus

De klimop Ameland

thee.uwpagina.nl

koffie links Uwpagina

De Indische Catering

www.culinairpakhuys.nl

Restaurant Drenthe

Goede restaurants utrecht

Koffiebekers

Portugese wijnen

Horeca relatiegeschenken

Restaurant Houten

Westerburcht

aanbieding hotel Amsterdam

hotel-gent.nl

Restaurantida.nl

Eatyourheartout.nl

Players Amsterdam

Bedrijfscatering

cateraars den haag

Wijnrek kopen

Wijncursus in Amsterdam

witte wijn online bestellen

Online Rum kopen? Club Rum

Uw link hier? Neem dan contact op.

Link op andere pagina van horecainfo.eu?

Deze partnerlinks komen alleen op deze pagina. Uw link op een andere pagina binnen onze websites? Neem dan contact op via het contactformulier op http://www.koffieenthee.eu.

t